De uitstraling van natuurlijk riet: Novariet

De uitstraling van natuurlijk riet

Een dak van Novariet heeft de structuur, kleur en uitstraling van natuurlijk riet. Het kunststof Novariet bestaat uit echte stengels en is daardoor niet van natuurriet te onderscheiden. Dit biedt allerhande voordelen ten opzichte van natuurriet. Doordat Novariet niet onderhevig is aan weersinvloeden blijven de kleurtonen perfect in balans en ontstaat een natuurlijk kleurverloop dat niet van traditioneel riet te onderscheiden is.

Onbrandbaar riet

Onbrandbaar riet? Geen enkele coating of spray maakt een natuurrieten dak onbrandbaar. Uiteraard kiest u voor veiligheid en zekerheid. Novariet is uit polymeren vervaardigd en hierdoor onbrandbaar. De onbrandbare rietstengels zijn oneindig getest op brandgevaar bij diverse temperaturen. Novariet garandeert u een veilig onbrandbaar dak. Hierdoor is Novariet ook geschikt in dichtbebouwde gebieden zoals steden.

Garantie door oer-Hollandse kwaliteit

Novariet is van Hollandse makelij, met de kwaliteit die daarbij hoort. Elke stengel is traceerbaar tot de bron. Zo zijn we er zeker van dat alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor het materiaal van uw rieten dak. Op die manier garanderen wij constante kwaliteit, duurzaam voor generaties. Wij geven daarom tien jaar garantie op het product Novariet.

Onderhoudsvrij

De duurzaamheid van het materiaal is gewaarborgd door de kenmerken van de grondstof in combinatie met de hoge kwaliteitseisen in de productie. Er is geen voedingsbodem voor mos, algen of schimmels in dit kunststof riet. Anders dan natuurriet, behoudt Novariet dan ook continu de vorm en dikte die het had toen het aangebracht werd, waarmee een charmante uitstraling wordt gegarandeerd.

"Vooruitgang begint als men vraagtekens plaatst bij het bestaande"

Ook in combinatie met zonnepanelen een perfecte en duurzame oplossing.

Optimale isolatie

Novariet garandeert een constante isolatiewaarde van uw woning. Tijdens alle seizoenen bent u verzekerd van een aangename temperatuur. De constante isolatie zorgt bovendien voor een aanzienlijke besparing op uw energierekening. Koel in de zomer, behaaglijk warm in de winter.

Riet voor stedelijke bouw

Novariet is zeer geschikt voor stedelijke bouw! In tegenstelling tot natuurriet is Novariet niet brandgevaarlijk. Vandaar dat u zonder problemen kunt kiezen voor de uitstraling van riet op uw woning in de stad. Of het nu gaat om nieuwbouw of een authentieke stadswoning.

Volledige vrijheid in ontwerp

Novariet is zo flexibel, dat u totale vrijheid heeft in het ontwerp van uw dak. Naast een knikdak/mansardedak of Novadak maakt Novariet een op maat gemaakt dak mogelijk. Hierdoor biedt Novariet een oplossing voor elke dakvorm. Bovendien bepaalt u de afwerkingselementen en de details van het dak, waarmee uw woning de finishing touch krijgt.

Het nieuwste riet = novariet

U kunt ons komen bezoeken, na het maken van een afspraak, in Neede.

Neem contact met ons op

 

Terug naar boven